svenska

Jag gosar med min katt på riktigt

catReversi
cats Reversi 3D

Min älsklingskatt! Mitt gosdjur.

PettingCatBengal

Det här är ett vituellt djur program där du leker med en realistiskt utformad katt, smal och vacker till utseendet med hjälp av 3D Computer Graphics. Det här är inget spel. Genom det här katt programmet, blir du pigg och uppmuntrad, programmet bringar dig lycka och får dig att bli en snällare person.Om du önskar att bli snällare, eller om du önskar dig mera lycka, så älska den här katten, rör vid den. Ju mer du rör vid katten, desto mera kommer, kärlek och lycka att komma till dig. Det här katt programmet, har en till specialitet, nämligen att det är ett program som alla i familjen, allt från små barn till farmor och farfar, kan ha roligt med.

Grund-läge

1. Katten rullar sakta runt, och har roligt genom att leka med sig själv. Det är grund-läget.

2. Genom att röra långsamt med fingret på katten som leker, eller genom att klappa den snabbt, så kan du ändra läge och leka på olika sätt med den.

3. Om du rör snällt på kattens rygg och bröst, så visar katten att den blir glad.

Klapp-läge

Om du rör med fingret i små rörelser på displayen, på områden utanför katten, så märker den det och blir intresserad av ditt finger.

Katten vänder sig då mot fingret och börjar leka. Det här läget är det mest terpaeutiska läget.

Hopp-läge

Du kan få katten att hoppa. Gnugga på skärmen nerifrån och upp. Höjden på hoppet beror på hur snabbt du gnuggar.

Spring-läge

Du kan få katten att springa. Glid med fingret över displayen från vänster till höger (eller tvärtom).Katten springer runt som om den skulle hoppa ut från iPhone.

Övriga lägen

Om du glider med fingret uppifrån och ner, så kommer katten att göra andra rörelser. Det finns tv

Egoist-läge

När du har öppnat displayen, så rör på två ställen samtidigt, då kommer det ner en skål .Gnuggar du på skålen, så vänder katten sin uppmärksamhet hitåt. Fortsätt att gnugga på skålen så kommer katten att närma sig. Om du därefter gnuggar vidare så lägger sig katten i skålen och sover. När den har somnat, så övergår den automatiskt till sov-läge.

Sov-läge

Om du vill att katten ska fortsätta att sova sött som den gör, så klappa den snällt när den har somnat, den kommer då att fortsätta att sova. Om du klappar för mycket så går den sin väg den, och klappar du för lite så går den sin väg också.

Du kommer inte tillbaka till “Grund-läge” förrän katten tröttnar.

Rull-läge

1. Om du håller i din iPhone ostadigt, så kommer katten att rulla runt. När den väl börjar rulla runt så kommer den att kunna rulla runt åt olika håll. (I det här läget är rörelserna som mest dynamiska , vilket barn brukar tycka mycket om )

2. Om du rör katten med en liten rörelse när den rullar runt, så kommer den att bli glad, och leka med dig.

Om du går tillbaka till “Grund-läge” så kan du därifrån sedan gå till vilket läge du vill”

Speciella egenskaper

Det här är ett katt program som har en helande effekt genom verkliga Stroke & Touch rörelser.

Du kommer att vilja röra vid den ständigt.

Du kommer inte att vilja ta dina ögon ifrån den.

Katten leker med dig, och rör sig efter dina fingerrörelser, precis som om den vore i din hand.

Genom att du ändrar vinkel på din iPhone, och låter katten rulla till höger och vänster, så uppfyller den också din leklust.

Ta alltid god hand om den här katten.

“Om jag alltid får vara med min katt, så blir jag en snällare person”

Gå in på följande länk så kan du , via You Tube ,se hur katten rör sig vackert och graciöst,: http://www.iphonecat.info/

コメントを残す